Tlačová správa | Opätovné otvorenie Zákazníckeho centra SSE vo Zvolene, Tlačové správy, Médiá, Stredoslovenská energetika
  • Prejsť na

Tlačová správa | Opätovné otvorenie Zákazníckeho centra SSE vo Zvolene

16. novembra 2016, vo Zvolene

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., (SSE) dňa 16. novembra 2016 otvorila nové priestory Zákazníckeho centra vo Zvolene. Zákazníci SSE tak majú bližšie ku kvalitným službám a poradenstvu od SSE.

Zákaznícke centrum SSE vo Zvolene nahradilo doterajšie, ktoré bolo viac ako dva roky zatvorené. Novootvorené zákaznícke stredisko je umiestnené na dostupnejšom mieste vo vhodných priestoroch, ktoré zodpovedajú najvyšším štandardom starostlivosti o zákazníka. Osobné poradenstvo v centre búdu zákazníkom poskytovať viacerí vyškolení pracovníci.

„Naším hlavným záujmom je zákazník a riešenie jeho požiadaviek. Priorita je, aby každý jeden zákazník odchádzal z novootvoreného Zákazníckeho centra spokojný a s vedomím kvalitne vyriešenej požiadavky.“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Zdeněk Schraml.

Cieľom SSE ako spoľahlivého partnera, je skvalitniť dostupnosť služieb pre svojich zákazníkov v regióne Zvolen a umožniť im okrem elektronického a telefonického kontaktu so SSE aj ten osobný. Naši zákazníci tak majú vždy možnosť vybrať si kontakt, ktorý im najviac vyhovuje a vybaviť svoje požiadavky čo najlepšie. Priamo v centre môže zákazník vybaviť novú zmluvu alebo jej zmenu resp. úpravu, keď je to potrebné. Tiež môže zistiť viac informácií o doplnkových službách v ponuke SSE. Prípadne sa poradiť ako znížiť spotrebu elektrickej energie vo svojej domácnosti alebo ako jednoducho dostať elektrinu a plyn od SSE a mať tak energie pod jednou strechou.

Dobrú spoluprácu a znovuotvorenie Zákazníckeho centra vo Zvolene uvítala aj primátorka mesta pani Lenka Balkovičová, ktorá spolu s generálnym riaditeľom SSE Zdenkom Schramlom Zákaznícke centrum oficiálne otvorila.

Zákaznícke centrum nájdete na adrese P. O. Hviezdoslava 16 A. Otvorené je každý pracovný deň medzi 8.00 a 15.00 hodinou okrem stredy, služby SSE môžu zákazníci využívať od 8.00 do 17.00 hodiny.

Prihláste sa na odber noviniek do e-mailovej schránky
Najaktuálnejšie dianie priamo vo vašej e-mailovej schránke
Odoslaním e-mailu súhlasíte so spracúvaním osobných údajov.