Tlačová správa | Zákaznícke centrum SSE v Prievidzi v nových priestoroch, Tlačové správy, Médiá, Stredoslovenská energetika
  • Prejsť na

Tlačová správa | Zákaznícke centrum SSE v Prievidzi v nových priestoroch

26. júl 2017, v Prievidzi

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., (SSE) opätovne otvorila Zákaznícke centrum v nových moderných priestoroch priamo v centre mesta.

Zákaznícke centrum SSE v Prievidzi nahradilo staršie, ktoré sa nachádzalo v okrajovej lokalite mesta. Nové centrum zákazníci nájdu v moderných priestoroch priamo v centre mesta. Je dostupnejšie pre všetkých zákazníkov a zodpovedá najvyšším štandardom v starostlivosti o zákazníka. Osobné poradenstvo v centre budú zákazníkom poskytovať viacerí vyškolení pracovníci.

„Hlavným záujmom SSE je zákazník, riešenie jeho požiadaviek a jeho spokojnosť. Prioritou je, aby každý jeden zákazník odchádzal z novootvoreného Zákazníckeho centra s vedomím kvalitne vyriešenej požiadavky.“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Zdeněk Schraml.

SSE ako spoľahlivý partner má za cieľ skvalitniť dostupnosť služieb pre svojich zákazníkov v regióne Prievidza a umožniť okrem elektronického a telefonického kontaktu so SSE aj ten osobný. Zákazníci SSE si tak môžu vybrať kontakt, ktorý im najviac vyhovuje a vybaviť svoje požiadavky čo najlepšie.

Priamo v centre zákazník vybaví novú zmluvu alebo jej zmenu resp. úpravu, keď to potrebuje. Tiež zistí viac informácií o doplnkových službách, ktoré ponúka SSE. Môže sa poradiť ako znížiť spotrebu elektrickej energie vo svojej domácnosti alebo ako jednoducho dostať elektrinu a plyn od SSE a mať tak energie pod jednou strechou.

Dobrú spoluprácu a znovuotvorenie Zákazníckeho centra v Prievidzi uvítala aj primátorka mesta pani Katarína Macháčková, ktorá spolu s generálnym riaditeľom SSE Zdeňkom Schramlom Zákaznícke centrum v Prievidzi oficiálne otvorila.

Zákaznícke centrum nájdete na adrese Bojnická cesta 9. Otvorené je každý pracovný deň medzi 8.00 a 15.00 hodinou okrem pondelka a stredy, kedy služby SSE môžu zákazníci využívať od 8.00 do 17.00 hodiny.

Prihláste sa na odber noviniek do e-mailovej schránky
Najaktuálnejšie dianie priamo vo vašej e-mailovej schránke
Odoslaním e-mailu súhlasíte so spracúvaním osobných údajov.