Tlačová správa | Stredoslovenská energetika otvorila nové priestory Zákazníckeho centra v Čadci, Tlačové správy, Médiá, Stredoslovenská energetika
  • Prejsť na

Čadca, 5. december 2023

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., (SSE) dňa 5. decembra 2023 slávnostne otvorila pre svojich zákazníkov nové priestory Zákazníckeho centra v Čadci.

Nové, moderné priestory sa nachádzajú priamo v priestoroch Mestského úradu Čadca a zodpovedajú najvyšším štandardom starostlivosti o zákazníka. Veľmi nás teší, že sme vďaka spolupráci s primátorom a s vedením mesta Čadca mohli naše desiate zákaznícke centrum otvoriť priamo v centre mesta na takom dostupnom mieste, akým je budova mestského úradu. Zároveň sme mysleli aj na našich imobilných zákazníkov, pre ktorých je určený bezbariérový prístup.

„Hlavným záujmom Stredoslovenskej energetiky je zákazník a riešenie jeho požiadaviek. Preto sme zákaznícke centrum v Čadci otvorili opätovne po 17 rokoch. SSE síce umožňuje všetkým svojim zákazníkom vybavovanie požiadaviek online, chápeme však, že je skupina zákazníkov, ktorí preferujú osobný kontakt. A práve preto sme posilnili našu sieť zákazníckych centier o toto nové v Čadci“  povedal generálny riaditeľ spoločnosti Zdeněk Schraml.

Vďaka otvoreniu nového zákazníckeho centra SSE budú mať obyvatelia Kysúc opäť bližšie ku kvalitným službám a energetickému poradenstvu priamo vo svojom regióne.

Stredoslovenská energetika, ako spoľahlivý a profesionálny partner chce svojim zákazníkom poskytovať kvalitné a ľahko dostupné služby. Naši zákazníci  majú vždy možnosť kontaktovať nás nielen emailom alebo telefonicky na našej zákazníckej linke. Svoje požiadavky môžu  vybaviť rýchlo a komfortne online, prostredníctvom našej zákazníckej eZóny SSE, ale aj osobne, priamo v priestoroch našich zákazníckych centier.

Zákaznícke centrum SSE v Čadci nájdete na adrese Námestie slobody 30 v Čadci. Otvorené je každý pracovný deň od 8.00 do 15.00 hod. V pondelok a v stredu od 8.00 do 17.00 hod.

Prihláste sa na odber noviniek do e-mailovej schránky
Najaktuálnejšie dianie priamo vo vašej e-mailovej schránke
Odoslaním e-mailu súhlasíte so spracúvaním osobných údajov.